opc_loader

Wensenlijst

Schrijf u nu in en ontvang onze nieuwsbrief. Hierdoor mist u nooit meer een nieuwe uitgifte en bent u altijd op de hoogte van onze nieuwe voorraad en acties.

0 Euro biljet Duitsland 2019 - Rotkäppchen

Rotkäppchen (Roodkapje) is een sprookje van de Duitse schrijvers Jacob (1785-1863) en Wilhelm Grimm (1786-1859). Roodkapje moet van haar moeder eten brengen naar haar zieke grootmoeder. Op weg hierna toe, komt zij een grote boze wolf tegen die zegt dat er verderop mooie bloemen zijn te vinden. Roodkapje besluit deze bloemen te plukken voor haar oma terwijl de wolf snel naar het huis van grootmoeder gaat. De wolf doet hier alsof hij Roodkapje is waardoor oma de deur opendoet. De wolf eet oma op en doet haar kleren aan.

Roodkapje komt met bloemen en eten bij het huis van oma aan en merkt dat haar oma er merkwaardig uitziet. Na de klassieke zinnen (Oma, wat heeft u grote ogen etc.) eet de wolf ook Roodkapje op daarna valt hij tevreden in slaap. Een jager hoort de wolf zo vreselijk snurken dat hij het huis van oma binnenstormt. Daar ziet hij de wolf in de pyjama van oma met een hele dikke buik. De jager snijdt de buik van de wolf open en oma en roodkapje komen er levend uit.

XEEZ

8,95
x
Zet op uw wensenlijst

Alternatieve artikelen op basis van:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items