opc_loader

Wishlist

Subscribe to our newsletter now

0 Euro biljet Duitsland 2019 - Die Bremer Stadtmusikanten

De Bremer Stadtmusikanten (Bremer Stadmuzikanten) is een sprookje van de Duitse schrijvers Jacob (1785-1863) en Wilhelm Grimm (1786-1859). Het sprookje verteld over een oude ezel, een oude hond, een lelijke kat en een oorverdovende haan die door hun baasjes zullen worden gedood omdat zij hun individuele taken niet meer kunnen uitvoeren. De ezel besluit als eerste weg te lopen om muzikant te worden in Bremen, op zijn route ontmoet hij de andere dieren die hem volgen naar de Duitse stad.

Op weg naar Bremen zien zij een huisje dat bewoond is door rovers, zij besluiten een toren te maken door op elkaars rug te gaan staan en de rovers weg te jagen. De rovers denken dat het een spook is en vluchten het huisje uit. De dieren eten een feestmaal en gaan daarna tevreden slapen in het huisje.

Als het donker is keren de rovers terug en worden in de duisternis wederom aangevallen door een heks met scherpe klauwen (de kat), een zwart monster met een knuppel (de ezel), een man met een mes (de hond) en een rechter die angstaanjagend de rovers uitscheldt (de haan). Voor de laatste keer rennen de rovers het huis uit en de 4 dieren leven nog lang en gelukkig in het huisje.

XEFD-1

4,95

Sold Out

Add to wishlist

Matching Products For:

Alternative Products For: