opc_loader

Wensenlijst

Coincards

Koop verzamelwaardige coincards en recente uitgiften tegen een voordelige prijs. Als lid van de Nederlandse Vereniging van Munthandelaren garanderen wij de echtheid en kwaliteit van de munten in onze coincards..

  • Garantie van echtheid: lid van de Nederlandse Vereniging van Munthandelaren
  • Hoge kwaliteit munten: kwalificering volgens de normen van de NVMH
  • Ruim 40 jaar ervaring en vakkennis in de numismatiek en filatelie
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 150,-

Bel 020 622 2530 Contact opnemen

Assortiment coincards

Artikel 1 tot 35 (van de 221 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 35 (van de 221 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles

Ruim aanbod coincards

Maak uw verzameling coincards compleet bij Theo Peters. Wilt u een coincard kopen, dan hebt u bij ons een ruime keuze: coincards met herdenkingsmunten, 1e dag coincards, coincards met penningen en coincards met historische munten.

Coincards zijn populaire verzamelitems onder muntenverzamelaars. De coincard dient als verpakking van een munt. Het uiterlijk is afhankelijk van de periode, gebeurtenis, persoon of herdenking van de munt. De munten worden in een beperkte oplage gemaakt. Vaak bevatten coincards twee euromunten, vijf euromunten en tien euromunten.

Coincards met herdenkingsmunten

Naast reguliere munten worden er ook herdenkingsmunten uitgegeven. Deze munten hebben vaak  een afwijkende waarde, zoals vijf of tien euro. Bij Theo Peters vindt u diverse herdenkingsmunten in een coincard, waaronder onze populairste coincard: het Oranje Geluksdubbeltje.

1e dag coincards

Op de dag van de ceremoniële Eerste Slag van een nieuwe herdenkingsmunt verschijnt er een speciale coincard. Deze coincard krijgt een stempel met het 1e dag van uitgifte-logo. Deze 1e dag coincards worden enkel in een beperkte oplage verkocht op de eerste dag van uitgifte. Breid uw verzameling coincards uit met een bijzondere 1e dag coincard.

Coincards met penningen

Een penning is een munt zonder nominale waarde. De penningen in coincards worden gemaakt als herinnering aan een bijzondere gebeurtenis, zoals de T-Rex coincard of de Nijntje coincard. Zowel de coincard als de munt zelf zijn afgestemd op de gebeurtenis.

Coincards met historische munten

Ons assortiment coincards omvat coincards met historische munten. Deze munten zijn tegenwoordig niet meer te gebruiken als betaalmiddel, maar de Nederlandse munten zijn nog altijd een mooie aanvulling voor uw coincard verzameling.

Prijzen van coincards

De prijs van een coincard is afhankelijk van de oplage, het type uitgifte en de waarde van de munt of penning in de coincard. Wilt u meer weten over de kosten van onze coincards, bekijk dan ons assortiment coincards. U bent ook welkom in onze winkel in Amsterdam, waar u onze gehele collectie vindt.

Bel 020 662 2530 Contact opnemen

Garantie van echtheid van coincards

Theo Peters is lid van de Nederlandse Vereniging van Munthandelaren. Daarom koopt u bij ons enkel coincards met munten en penningen waarvan wij de echtheid kunnen garanderen. Wij verkopen enkel coincards die nog nieuw in de verpakking zitten. Wij verkopen geen kopieën of vervalsingen. Lees meer over de kwaliteit.

Munten, bankbiljetten en postzegels

Naast coincards verkopen wij munten, bankbiljetten en postzegels om uw collectie mee uit te breiden. U kunt ook bij ons terecht voor internationale muntenveilingen en voor de verkoop of veiling van uw collectie.

Contact opnemen met Theo Peters Numismatiek & Filatelie

Wilt u meer weten over onze coincards, munten, bankbiljetten en postzegels of wilt u direct bestellen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 020 622 2530 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder.

Bel 020 662 2530 Contact opnemen