opc_loader

Wensenlijst

  • Nederlands
  • English
Schrijf u nu in en ontvang onze nieuwsbrief. Hierdoor mist u nooit meer een nieuwe uitgifte en bent u altijd op de hoogte van onze nieuwe voorraad en acties.

0 Euro biljet Rusland 2019 - Trans-Siberian Express I Moscow

De Trans-Siberian Express (Russisch: Á¢Á‘€Á°Á½Á‘Á‘Á¸Á±Á¸Á‘€Á‘ÁºÁ°Á‘ Á¼Á°Á³Á¸Á‘Á‘‚Á‘€Á°Á»Á‘Š’) is de langste spoorlijn ter wereld. De route begint in het Russische Moskou en eindigt in Vladivostok, met een extra lijn naar de Chinese hoofdstad Peking/Beijing. De bouw van de spoorlijn begon in 1891 en duurde tot 1916 en is sindsdien de bekendste spoorlijn van de wereld.

Versie ‘MÁ¾Á‘ÁºÁ²Á°-Moscow’ 2019-1:

Moskou (Russisch: MÁ¾Á‘ÁºÁ²Á°) is de hoofdstad van Rusland. De stad telt ongeveer 13 miljoen inwoners en is daarmee de op één na grootste stad van Europa. Moskou was de oude hoofdstad van Tsaardom Moskovië, de voorloper van het Russische Keizerrijk. De stichter van dit rijk, Peter de Grote (1672-1725), verhuisde de hoofdstad naar het door hem gestichte Sint-Petersburg. Sinds de Russische Revolutie in 1917 is Moskou weer de hoofdstad van Rusland.

Deel 1 van de serie Trans-Siberian Express

5,00
x
Zet op uw wensenlijst

Klik op de miniatuur-bankbiljetten voor een directe link naar andere 0 euro biljetten uit de Russische serie: ‘Trans-Siberian Express’.

Onderwerp

Versie

Nederlands

Link

Code

Trans-Siberian Express

MÁ¾Á‘ÁºÁ²Á°-Moscow

Moskou

QEAH-1

Trans-Siberian Express

Áâ€¢ÁºÁ°Á‘‚ÁµÁ‘€Á¸Á½Á±Á‘Æ’Á‘€Á³ – Yekaterinburg

Jekaterinenburg

QEAH-2

Alternatieve artikelen op basis van:

Alternatieve artikelen: