opc_loader

Wensenlijst

Catalogus Munten van de Nederlandse gebieden Overzee

Geheel in kleur op 196 pagina’s een compleet en actueel overzicht van de munten vervaardigd voor en ingestempeld door de VOC in Nederlandsch-Indië, India. Sri Lanka (Ceylon) en Japan, het Nederlandsch-Indische gouvernement 1818-1949, Curaçao, de Nederlandse Antillen, Aruba, Sint Eustatius, Sint Maarten, Suriname tot 1974, Essequebo en Demerary, Berbice en Nederlands Brazilië.

Alle munttypen zijn van een exclusieve CNO (Catalogus Nederland Overzee) nummeringen voorzien, onderverdeeld in 80 groepen. Een uitgebreide inhoudsopgave verwijst snel naar de desbetreffende pagina. Bij elk munttype staat een beschrijving van de voor- en keerzijde, rand, metaal, gehalte, gewicht, muntmeester, muntplaats en referentie naar de standaard literatuur.

Naast de standaard munten ruim aandacht voor varianten, afslagen in afwijkende metalen, munten vervaardigd met gepolijste stempels (Proof) en ontwerpen. Voorzien van zeldzaamheidaanduiding volgens internationale standaard en actuele prijsnoteringen in vier kwaliteiten.

Uitgegeven door dhr. Tom Passon

29,95

√ Gratis verzending binnen Nederland vanaf €150,-

√ Aantrekkelijk spaarprogramma.

√ Ook bij aankoop van dit product spaart u voor korting!

Zet op uw wensenlijst

Alternatieve artikelen op basis van: